Tanke, Skrift, Tale, Dialog

Al god monolog er dialogisk i sit væsen”, sagde min tidligere professor Jørgen Fafner engang, da jeg i slutningen af firserne sad som studerende på retorik. For først når vi i kommunikationen med andre for alvor forstår at åbne os og møde dem og deres tanker, synspunkter og følelser nærværende og respektfuldt, opstår der en reel dialog.

Den dialog har jeg et passioneret forhold til. Jeg er retorisk fagdidaktiker – det betyder, at min kerneydelse er at hjælpe andre til at blive bedre til at kommunikere. Min lidenskab er at se andre vokse som kommunikatører; Se dem blive fortrolige med sig selv som skribenter, talere, undervisere, vejledere, coaches, forelæsere, fortællere, prædikanter eller …

Jeg fungerer som underviser, vejleder, coach, kursusudvikler eller konsulent og tilpasser altid mit bidrag, så det møder min målgruppes helt specifikke behov og ønsker. Det medfører, at mine ”elever” generelt har en meget stejl læringskurve og samtidig oplever, at deres kommunikative udvikling er berigende for dem såvel fagligt som personligt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

406 Trackbacks

 1. By Anonymous on June 6, 2013 at 10:58 pm

  loans no credit check…

  They likewise try to sell you accidental scathe and in fact, party reps were demoing the apparatus with a computer mouse when we picked up our review whole….

 2. By Timothy on June 9, 2014 at 9:04 am

  assure@equalizers.mervin” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info….

 3. By Frederick on July 3, 2014 at 7:41 am

  watsons@squares.hopeful” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!!…

 4. By lonnie on August 12, 2014 at 12:27 am

  lunchtime@insistence.clergymen” rel=”nofollow”>.…

  hello….

 5. By Jay on October 24, 2014 at 12:43 am

  trusted@pillspot.com” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!!…

 6. By wayne on October 27, 2014 at 3:35 am

  trusted@pillspot.com” rel=”nofollow”>.…

  hello….

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>